Двустаен апартамент- ж.к. Болница гр. Шумен

84.000€

Детайли

Агенция за Агенция за недвижими имоти Матена Естейт-Шумен ви предлага ПРОСТОРЕН, двустаен апартамент за продажба, намиращ се в ж.к. Болница. Жилището е на висок, първи жилищен етаж, със следното разпределение: Входно АНТРЕ с подова настилка теракота, КУХНЯ с поръчкова мебел, с усвоена ТЕРАСА-остъклена с PVC дограма, подова настилка – теракота. ХОЛЪТ е просторен, южен,с ТВ-секция, подова насатилка-ламиниран паркет, с PVC дограма. СПАЛНЯТА е с дюшеме в отлично състояние и PVC дограма. БАНЯТА и тоалетната са общи. Към имота има и мазе-9кв.м. Предлага се обзаведено с всички необходими мебели и уреди за комфорта на новите собственици. Имота е с ВЪТРЕШНА и ВЪНШНА изолация. Отоплението е решено с два климатика. Изградена инсталация за парно с радиатори, без пекчка. Сградата е с контролиран достъп и удобно място за паркиране. Подходящ за ИНВЕСТИЦИЯ, лекакрски кабинет, с ГОТОВИ НАЕМАТЕЛИ.
В близост се намира Кауфланд-2,МБАЛ ШУМЕН, детска градина и училище, заведения за хранене, както и спирка на обществен транспорт.
АГЕНЦИЯТА ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНА ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ и БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ С КРЕДИТЕН СПЕЦИАЛИСТ. НИЕ СМЕ С ВАС ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ НА СДЕЛКАТА, А И СЛЕД ТОВА.

  • ID: 10325
  • Публикуван: 09/09/2022
  • Последна редакция: 09/09/2022
  • Преглеждания: 47
Send this to a friend