Къща за продажба в с.Гълъбовци, обл. София

130.000€

Детайли

Агенция за недвижими имоти Матена Естейт, предлага къща с възможност за надстрояване, намираща се в село Гълъбовци. Подходящ имот за къща, вила, целогодишно обитаване и за бизнес – къщата има два отделни входа.

Къщата е с РЗП – 192 кв.м., ЗП – 89 кв.м., мазе – 13 кв.м. и изрядно поддържан двор – 550 кв.м.

Къщата е завършена, обзаведена и готова за живеене и има следното разпределение:

1 ниво – кухня, спалня, антре, коридор и баня с тоалетна

2 ниво – хол, спалня с голяма тераса и голям килер

 

По-голямата част от къщата е ново строителство след 2009 год. със здрава конструкция и силно разчупена архитектура на различни нива, нова дограма, врати, поставени са охранителни щори и СОТ. Изграден е дренаж на постройките, сухо мазе, бунар с преливник, септична яма.

Намира се на изключително комуникативно място в центъра на селото, близо до кметството и малки търговски обекти.

Хълмовете срещу къщата са от Вискяр планина, която дели с. Гълъбовци от гр. Банкя. Въздуха е като в гр. Банкя, в селото има проект за санаториум. На входа на с. Гълъбовци има нов спортен комплекс с басейн и заведения. Има рибарник с къща за гости – привлича много посетители. В селото има два магазина и заведение. Предстои изграждане на централна канализация и е започнал ремонт на главния път, който свързва гр. Сливница със с. Гълъбовци.

При необходимост от финансова подкрепа и кредитиране Матена Естейт ще Ви съдейства с намирането на най-подходящите условия. За огледи и повече информация, моля цитирайте следния код: 6273

  • ID: 25496
  • Публикуван: 11/06/2024
  • Последна редакция: 11/06/2024
  • Преглеждания: 332

Този сайт използва "бисквитки" и други подобни технологии, за да направи преживяването Ви на нашия сайт по-добро.

Send this to a friend