Отдай имот

Ако сте собственик на имот и искате да го отдадете под наем, Матена Естейт е тук, за да ви помогне. Нашата агенция предлага широка гама от услуги, предназначени да помогнат на собствениците на имоти да намерят идеалните наематели и да генерират максимална възвръщаемост на инвестициите си.

 • Ние разбираме, че отдаването на имот под наем може да бъде сложен процес, поради което предлагаме пълен набор от услуги, за да направим процеса възможно най-гладък. Екипът ни от експерти ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да разбере вашите изисквания и да предостави персонализирани решения, които отговарят на специфичните ви нужди.

 • В Матена Естейт разполагаме с голяма база данни от потенциални наематели и използваме съвременни маркетингови техники, за да гарантираме, че вашият имот е видим за възможно най-много потенциални наематели. Извършваме задълбочен скрининг и проверки на миналото на всички потенциални наематели, за да гарантираме, че ще намерим за вас само надеждни и заслужаващи доверие хора.

 • Нашият екип от експерти ще се погрижи и за всички правни и документални изисквания, включително изготвяне на договор за наем, провеждане на огледи на имота и обработка на гаранционни депозити. Ние гарантираме, че всичко се извършва в съответствие с всички закони и разпоредби, което ви осигурява пълно спокойствие.

 • Ние разбираме, че всеки имот е уникален, поради което предлагаме персонализирани услуги на нашите клиенти. Независимо дали искате да отдадете под наем жилищен имот, търговски имот или ваканционен имот, ние можем да предоставим персонализирано решение, което да отговаря на вашите нужди.

 • Нашите услуги за управление на имоти са разработени така, че да ви помогнат да увеличите приходите си от наем, като същевременно сведете до минимум работата по намиране на подходящ наемател. Ние ще се погрижим за всичко!

 • В Матена Естейст се стремим да предоставяме на клиентите си изключително обслужване и стойност. Екипът ни от експерти има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти и доказани успехи.

Свържете се с нас днес на посочените телефони или чрез контактната форма, за да научите повече за това как можем да ви помогнем да отдадете имота си под наем и да постигнете финансовите си цели.

  ОТДАЙТЕ ИМОТ ПОД НАЕМ

  Този сайт използва "бисквитки" и други подобни технологии, за да направи преживяването Ви на нашия сайт по-добро.

  Send this to a friend