Продажби на Къщи и Вили в София от Матена Естейт

Брокерите на Матена Естейт са истински професионалисти, които не само познават имотния пазар, но и внимателно следят всяка негова промяна. Да разбираш динамиката на търсенето и предлагането в конкретен период е техният ключов арсенал. Техните усилия са насочени към осигуряване на най-добрите условия за техните клиенти. Матена Естейт не просто предоставя брокери, а също така ценни сътрудници и незаменими съветници в целия процес. Те оперират с широка и разнообразна база данни, пълна с висококачествени имоти.

Според Закона за местните данъци и такси (ЗМДТ), при покупка на имот, трябва да се заплати местен данък за възмездно придобиване на имущество. Въпреки че отговорността за заплащането обикновено пада върху купувача, не бива да се изключва възможността тези разноски да бъдат споделени между страните. Нотариалните такси се разпределят равномерно между купувача и продавача, докато задължението за такса по вписване е на страна на купувача.

След като бъде завършен Акт 14 при ново строителство, следващият етап е Акт 15. Този документ е своеобразен печат на завършеността на сградата. В него се вписват строителят, инвеститорът, строителният предприемач, технически правоспособните лица, проектантите и други, като целта му е да установи готовността на строежа за въвеждане в експлоатация. Този акт е констативен и потвърждава, че строежът е изпълнен съгласно одобрените проекти, преди да бъде предаден на собственика.

M1 - Люлин, Западен парк/ Илинден, Зона Б18/19, Зона Б-5, София Център, Лозенец, Изток, Дианабад/ Дървеница, Младост.

M2 - Обеля, Надежда, Триъгълника, Банишора, София Център, Лозенец, Хладилника.

M3 - Горня Баня, Овча Купел, Красно село, Стрелбище/ Хиподрума, София Център, Докторска градина, Оборище, Подуяне/ Хаджи Димитър.

M4 - Обеля, Люлин, Западен парк/ Илинден, Зона Б18/19, Зона Б-5, София Център, Лозенец, Изток, Дианабад/ Дървеница, Младост1, Младост 3, 7-11 километър, Дружба, Летище София.

На динамичния имотен пазар в София, изборът може да бъде предизвикателство. Важно е да сте добре информирани за процесите и актуалните тенденции. Минимизирайте риска от грешки при новото строителство, като внимателно изучите инвеститорите, строителните фирми и качеството на материалите. Прегледайте документацията и се консултирайте с професионални агенти за недвижими имоти от Матена Естейт, за да направите информиран избор.

Недвижими имоти в София: Къде и какво Да търсим?

София, столицата на България, не само че е най-големият град, но и център на администрация, индустрия, транспорт, култура и образование. С население от малко над 1.2 милиона души, тя се гордее с местоположение, заобиколено от пет планини – Витоша, Плана, Софийска планина, Люлин и Лозенска планина.

Динамичен пазар на имоти в София

София привлича инвеститори от страната и чужбина със своя динамичен пазар на недвижими имоти. “Расте, но не старее” – този девиз отразява града, който преживява икономическо и строително бумче. В Матена Естейт предлагаме разнообразие от апартаменти, офиси и търговски площи в най-търсените райони на София.

Търсене на имот: Идеи и Съвети

Търсенето на идеалния имот в София може да бъде предизвикателство, но с нас е по-лесно. Нашият уебсайт предоставя постоянно обновяващ се каталог от обяви за недвижими имоти в София.

Какво търсят купувачите?

При търсене на жилище за живеене, купувачите обръщат внимание на гледката към Витоша, близостта до зелени площи, паркове и градини, както и лесния достъп до градски транспорт, особено до метрото. Паркомясто или гараж са също желани характеристики. Наблюдава се увеличено търсене на ново строителство в комплекси със затворен тип.

Разнообразие от имоти в София

Независимо дали търсите студио, апартамент или къща, старо или ново строителство, обзаведени или не, нашият уебсайт предлага разнообразие от имоти с различни разпределения, отговарящи на различни бюджети и предпочитания.

Разгледайте обявите ни

Нашите брокери, специализирани в сделки с недвижими имоти, ще ви помогнат през целия процес – от сравнение на оферти, преговори, огледи, до юридическа документация за покупка. Разгледайте различните видове жилища и бизнес имоти във всички райони на София:

  • Едностайни апартаменти
  • Двустайни апартаменти
  • Тристайни апартаменти
  • Многостайни апартаменти
  • Къщи
  • Офиси
  • Търговски площи

Открийте своя идеален имот с Матена Естейт и се доверете на нас, за да направите правилния избор.

Купувачите харесват още

Този сайт използва "бисквитки" и други подобни технологии, за да направи преживяването Ви на нашия сайт по-добро.

Send this to a friend